Koren en zangers opgelet!


<p>Een foto van het fysieke evenement Brabant Luidkeels op 24 februari 2019.&nbsp;</p>

Een foto van het fysieke evenement Brabant Luidkeels op 24 februari 2019. 

(Foto: Geeke van Dijck )

Koren en zangers opgelet!

REGIO - Op zaterdag 6 en zondag 7 maart 2021 organiseert Korenveld wederom provinciale zangersdagen onder de naam Brabant Luidkeels. Streven is 300 zangers uit de gehele provincie dat weekend te laten deelnemen aan workshops, individueel of in koorverband!

Zij beleven een dag vol zang en informatie voor alle leeftijden en niveaus. Allerlei genres komen aan bod, van klassiek tot pop en er is een speciaal programma voor kinderkoren. Door de coronacrisis is de mogelijkheid tot zingen zeer beperkt. Brabant Luidkeels heeft hierop ingespeeld door het overgrote deel van de workshops online aan te bieden. In Tilburg zijn enkele live workshops voor koren, met in achtneming van alle coronavoorschriften. Maar het zwaartepunt ligt deze editie van Brabant Luidkeels op de online workshops.

Gedurende deze dagen zijn er meerdere workshops over onderwerpen zoals koorregie, opera, koorvorming, stembevrijding, improvisatie met vocal painting, ritme & maat, Lax Vox en zangtechniek.

Er is reeds veel belangstelling voor dit evenement, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar. Kijk op www.korenveld-brabant.nl/luidkeels voor meer informatie en meld je snel aan voor Brabant Luidkeels 2021!

Deze dag wordt georganiseerd door Korenveld, een samenwerkingsverband van meerdere organisaties die zich sterk maken voor de koorzang in Brabant.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden