Schuld van Jos sportief ingelost


Jos van Heerebeek en Harm van Lieshout (l.) maken serieus werk van het wassen van de reclameborden aan het hoofdveld.
Jos van Heerebeek en Harm van Lieshout (l.) maken serieus werk van het wassen van de reclameborden aan het hoofdveld. (Foto: Rens van Ginneken)

Schuld van Jos sportief ingelost

Middelbeers - Bij de Grote Online TV Show van Beerse Boys en De Kerk Oostelbeers op 28 november konden behalve mooie prijzen ook ‘tegenprestaties’ gewonnen worden bij een fout antwoord. Het overkwam onder anderen Jos van Heerebeek: zijn rode envelop bevatte de opdracht: maak de reclameborden aan het hoofdveld schoon.

Het hoofdveld hangt inmiddels aardig vol met reclameborden, dus een heel karwei, maar Jos deinst niet terug voor een bordje meer of minder. Zeker niet met de hulp van zijn zwager - en trouwe supporter van Beerse Boys 1 - Harm van Lieshout. Samen hebben ze op zondag 20 december de klus geklaard; bijgevoegde foto levert het bewijs daarvoor. Het hoofdveld ligt er weer klaar voor.

Interactieve spelshow

Veel was er niet mogelijk de laatste maanden en gezellig bij elkaar komen in de kantine was er al helemaal niet bij. Daarom hield Beerse Boys samen met De Kerk Oostelbeers op zaterdagavond 28 november De Grote Online TV Show: een ludieke interactieve spelshow voor jong en oud.

Het werd nog een zeer gezellige zaterdagavond, live gepresenteerd door bekende Beerzenaren als Pieter van Heerbeek, Tom Bodde, Faas Timmers, Roos Deenen en Marrick Verhoeven. Een mooie manier om een mooie vereniging te steunen in deze voor velen lastige tijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden