<p>Peter Adams uit Bladel exposeert zijn werk op 24 en 25 oktober in Middelbeers.&nbsp;</p>

Peter Adams uit Bladel exposeert zijn werk op 24 en 25 oktober in Middelbeers. 

(Foto: )

Oude Kerkje toont werk van Kempische kunstenaar

In het Oude Kerkje in Middelbeers is in het weekeinde van 24 en 25 oktober ruimtelijk werk te zien van beeldend kunstenaar Peter Adams uit Bladel.

Middelbeers - Het betreft figuratieve beelden, portretten en schetsen in brons en gips – een dertigtal in totaal. binnen. De beelden staan zo ruim opgesteld dat een ‘coronaproof’-bezichtiging’ geen probleem vormt. Wel wordt u verzocht een mondkapje te dragen.

Peter volgde 6 jaar de tekenopleiding aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Daarna heeft hij zich 3 jaar gespecialiseerd in portret en model tekenen aan de academie. Na het voltooien van de tekenopleiding is hij aan de opleiding beeldhouwen begonnen, ook in Arendonk. Hier leerde hij klassiek boetseren. Na 5 jaar volgde ook een driejarige specialisatie figuratief boetseren. Hij studeerde cum laude af. Hij heeft diverse masterclasses gevolgd, onder andere Bij Eddy Roos in Uithuizen en Amsterdam.


Het Oude Kerkje is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur open.

De entree is 2,00 euro (ten behoeve van instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, Middelbeers.

Meer info is te vinden op onderstaande website:

www.oudekerkje.nl

Ook is het Oude Kerkje te vinden op Facebook: www.facebook.com/oudekerkje

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden