<p>&#39;De samenleving vergrijst en ik vind het belangrijk dat het woonplezier van ouderen in onze gemeente goed blijft.&#39;</p>

'De samenleving vergrijst en ik vind het belangrijk dat het woonplezier van ouderen in onze gemeente goed blijft.'

(Foto: )

Jose Versteden stelt zich voor als burgerraadslid

Even voorstellen. Ik ben Jose Versteden - Van de Sande en ben 53 jaar, getrouwd met Jan en samen hebben wij drie dochters. Ik woon samen met mijn man op een melkveehouderij die hij runt met twee broers aan de Schansstraat in Oirschot.

Ingezonden - Zelf ben ik werkzaam in bloemenwinkel Flowers in Heeze. Naast tuinieren heb ik plezier in het kijken van films en gezellige avonden doorbrengen met vrienden. Ik ben door bestuurslid Cees Hems (de schilder) gepolst om lid te worden van het CDA. Na het bijwonen van verschillende fractievergaderingen ben ik steeds meer interesse gaan tonen in de politiek.

Er liggen flinke uitdagingen in Oirschot waar ik graag een steentje aan wil bijdragen. Als inwoner van het buitengebied gaat het platteland mij natuurlijk aan het hart. Deze moet leefbaar blijven. Niet alleen voor de eigen inwoners maar ook voor de recreant. De gemeente moet blijven investeren in goede fietspaden en wegen.

Ik ga mijn burgerraadslidmaatschap invullen door een luisterend oor te bieden, actie te ondernemen waar nodig en altijd transparant en open te zijn. CDA Oirschot – de Beerzen heeft een grote fractie. De fractie is lekker fanatiek en straalt met het motto SAMENDOEN de nodige positiviteit uit. Iets wat mij erg aanspreekt en past bij mijn karakter. Wilt u ook eens een fractievergadering bijwonen dat kan op donderdagavond 17 september om 20.00 uur in Boutique Hotel en Grand Café De Beerze te Middelbeers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden