Foto: Rens van Ginneken

MarktConform: Maarten Krol

De Middelbeerse weekmarkt is elke donderdagmiddag en de Oostelbeerse elke vrijdagochtend 'the place to be'. Op het opnieuw ingerichte Doornboomplein in Middelbeers en het gezellige Kerkplein in Oostelbeers staan dan de marktkramen opgesteld, voor het marktpubliek is het heerlijk struinen tussen de diversiteit in aangeboden waren. Van verse vis tot exotisch fruit en van heerlijk geurende noten en mooie bloemen tot de beste kaas: het is er allemaal. Deze week: de Kippengrill van Maarten Krol (56) en Jolanda Damen uit Rijen.

"We staan nu vanaf oktober 2019 op de Middelbeerse weekmarkt. Toen namen we de kippengrillwagen over, die eerder al in Oirschot stond. We verkopen, het zal je niet verbazen, vers gegrilde kip van het spit. Daarnaast hebben we nog een heel assortiment aan lekkere kipspecialiteiten, zoals de heerlijk pikante hotwings. Ook onze lekker krokante ‘kippeling’, een kipvariatie op kibbeling, is niet te versmaden.

Het leuke van de markt in de Beerzen is de gemoedelijke kleinschaligheid, de leuke collega’s die hier staan en de vele trouwe klanten. Van hen leerde ik al een en ander over het dorp, zoals waar de drie baarzen voor staan en zelfs over de geschiedenis van de Toekomstweg heb ik al wat geleerd. De weekmarkten in de Beerzen zijn een echte aanrader, voor altijd echt verse producten voor een goede prijs.

In de omgeving van de Oostelbeerse en Middelbeerse weekmarkt is ruim voldoende gelegenheid om te parkeren.

Weekmarkt in beeld

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden