Foto:

Een financieel steuntje in de rug

Cheque voor het goede doel

OIRSCHOT - De bewoners van het eiland Bali hebben het dit jaar extra moeilijk. Door de coronacrisis komen er al een half jaar geen toeristen naar Bali en daardoor heeft het grootste gedeelte van de bevolking geen inkomen. Voor de ouders van de Balinese kinderen is dit een verschrikkelijke tijd en dat geldt zeker voor de ouders van de kinderen, die een beperking hebben.

Marjanne Oomen uit Oirschot, probeert met haar stichting Stepping Stones Bali kinderen te helpen, die een klompvoetje hebben en nooit goed hebben kunnen lopen. In de afgelopen jaren heeft zij een netwerk opgebouwd met ziekenhuizen, chirurgen, artsen, consultatiebureaus, vroedvrouwen en andere hulpverleners. Via bijscholing, opleiding, workshops en ook directe hulpverlening in de vorm van braces en gips, probeert Marjanne de Balinese kinderen een betere toekomst te geven. De Bali Runners willen Marjanne in deze extra moeilijke tijd graag helpen.

Daarom hebben ze op donderdag 20 augustus een cheque van 3.000 euro overhandigd aan de penningmeester van de stichting Stepping Stones Bali.

Ze willen graag alle sponsors en donateurs, die dit gebaar mogelijk hebben gemaakt, bedanken voor deze steun.

Dankzij deze sponsors en donateurs krijgen de kinderen op Bali een kans op een betere toekomst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden