Het had nog aardig wat voeten in de aarde en het kostte ook nog wel wat geduld, maar vrijdag kon Loes Kolsters dan toch zéér feestelijk haar nieuwe veganistische kookdomein openen.
door Rens van Ginneken
Aan de Schoolstraat in Oostelbeers heeft ze een professionele keuken ingericht voor haar catering- en foodtruckactiviteiten: een lang gekoesterde wens. Jaren geleden al verscheen Loes in ons weekblad, met een verhaal over haar fameuze en gezellige ‘aanschuifdinertjes’ in haar woonkamer en over haar crowdfundingsactie om veganistische kookcolleges te kunnen gaan volgen in Parijs.
Culinaire vegan creaties
Inmiddels maakt Loes’ hippe bedrijfje ‘Rebelicious’ snel naam in en buiten de regio en vinden haar lekkere plantaardige culinaire creaties gretig aftrek. Ook is Loes met haar steun voor allerhande mooie sociale initiatieven in de Beerzen een graag geziene verschijning geworden.
Het einde van de route naar ontwikkeling is dit zeker niet voor Loes, zo vertelde ze. Er zijn nog volop mooie ambities voor de nabije toekomst. ‘Work in progress’ dus. We blijven het volgen!
